miercuri, 8 decembrie 2010

Capitolul 2: Misiunea...

Capitolul 2: Misiunea

Cum auzii de o misiune, se si duse la capitan sa vada ce are de facut. Ajungand in biroul Capitanului, un vechi birou facut total din lemn, prafuit, pe perete fiind un tablou cu un copil in timp ce ucidea un lup. In fata usii era o masuta din lemn de stejar, pe care statea o foaie, o pana pusa in cerneala si o poza cu Capitanul si familia lui. Astepta umpic pana isi facu' capitanul aparitia. Apoi, capitanul, ii puse si lui o perna pe care sa stea si ii explica ce are de facut.
- Vad ca ai primit destul de repede instiintarea.
- Se poate sa fi venit eu prea repede.
- Corect, e posibil si asta, acum sa revenim, te-am chemat ca sa iti dau o misiune. Spuse generalul uitandu-se atent la Ragnar. Rocile ciudate au inceput sa devina prea multe, si vrem sa aflam mai multe despre ele, asa ca trebuie sa te duci pe muntele Sohan si sa cauti un om, este chiar in mijlocul muntelui, acolo se afla o cabana in care sta el, trebuie sa mergi si sa iei un jurnal, ai inteles? Spuse pe un ton putin mai ridicat.
- Da domnule! Spuse Ragnar ridicandu-se in picioare si salutand militareste.
- Atunci du-te! Spuse capitanul salutand si el militareste.
Ragnar iesii pe usa val vartej, insa fara a trantii usa. Se duse la grajdar pentru a-si lua calul, apoi pornii inspre muntele Sohan, odata ajuns acolo, lua o harta veche, ce o avea in rucsac, si se uita folosind o magie care ii permite sa vada unde este, pornii rapid spre mijloc, insa cand sa se apropie de mijloc ceva il nelinistii, erau prea multi monstrii, si el era doar un copil de 13 ani, insa nivelul lui si echipamentul il ajutau extraordinar de mult, asa ca nu statu mult pe ganduri si se indrepta spre mijlocul muntelui omorand tot ce-i iese in fata, defapt nici nu se atingea de ei, pur si simplu trecea cu armasarul peste ei. Ajuns in mijloc, iarasi il nelinistii ceva, dar nu stia ce, se dadu' jos de pe cal, si folosind o incantatie isi teleporta calul la grajduri, acum era doar el si urmaritorul:
- Iesi din ascunzatoare oricine sau orice ai fi! Striga Ragnar.
O armata de golemi iesira parca din pamant si incepura sa-l atace. Facand Aura Sabiei incepu' sa se lupte cu golemii, si cu alte specii de monstrii care il atacau din toate partile, insa nu mai rezista mult. Dar dintr-o data, o sageata lovii sutele de monstrii, acestia murind. Desigur, ajutorul era un arcas, care il ajuta pe Ragnar sa omoare monstrii, dupa ce terminara cu monstrii, Ragnar ii multumii arcasului care pleca in graba. Obosit, eroul nostru striga:
- Ti-am invins monstrii, acum iesi!
Si dintr-un tufis aparu' o vulpe care mergea in 2 picioare, si care avea 9 cozi. Sa fie legendara si infricosatoarea Vulpe cu 9 cozi? seful purtatorilor si raspandirilor de ciuma, si al ghetii? Da, ea trebuia sa fie, deoarece deodata aparura 3 golemi care erau gata de atac. Oftand, Ragnar facu' aura sabiei si pornii la atac, oare va putea invinge Vulpea?




second shit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu